Csapatos disznólkodás a szombathelyi Kálváriánál

Olvasói fotót kaptunk.

Minden jel szerint a vaddisznók jó érzik magukat Szombathelyen. Olyannyira, hogy most most már csapatostul járnak dorbézolni az éjszakába.

Hogy pontosan mennyien csapatták a bulit tegnap este, azt nem tudni, de olvasónk fotói alapján minimum nyolcan vannak.

olvasó

Ez egyébként nem az első eset. A vadállatok rendszeresen bejárnak a városba évek óta. Legutóbb a szombathelyi Csónakázótó körül riogatott egy vaddisznó Vaddisznó riogat a szombathelyi Csónakázótó környékén 2022. May 10. 07:30 .

Akkor egy szakértő azt mondta Vaddisznó riogat a szombathelyi Csónakázótó környékén 2022. May 10. 07:30 , valószínűleg a kiskertek felől érkeznek a városba az állatok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem