A belezés volt a legjobb

Hogy kerül a hurka az asztalra? Többek között ezt is megmutatták a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola kisdiákjainak. Levideóztuk a véres biológia órát.

Harmadik alakalommal szervezett a Horvát Kisebbségi Önkormányzat disznóvágást a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskolában. A gyerekek a múlt hét pénteken megrendezett, véres mulatságot nagyot élvezték, de még a város alpolgármestere is kivette a részét a disznó feldolgozásából.

Nem támogatott video formátum
Video: Disznót vágtak a Váci Mihály Általános Iskolában
És mindez képekben is.
Disznóvágás a Váci Mihály iskolában
Disznóvágás a Váci Mihály iskolában
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű