Dobó Katának, Zimány Lindának és több influenszernek is nagyon tetszett a Tiborczhoz köthető új sárvári luxusszálloda

Egymásnak adják a kilincset a celebek és a híres emberek az új hotelben.

Még február végén írtunk arról, hogy már lehet helyet foglalni Sárvár új luxusszállodájába, a Melea hotelbe, amely Tiborcz István egyik ernyőmárkájához tartozik. Megnyílt Sárvár új luxusszállodája, több százezer forintba kerül egyetlen éjszaka February 28. 18:00

Úgy néz ki, a celebek éltek is a lehetőséggel, ugyanis az elmúlt hetekben több híresség is posztolt az új szállodából, ahová - elmondásuk szerint - meghívták őket.

Zimány Linda vasárnap fizetett posztban számolt be az Instagramon arról, mennyire jól érezte magát ebben a földi paradicsomban. Írása szerint négy napot töltött el Sárváron, ami egy földi halandó számára nem olcsó mulatság: a szálloda weboldala szerint egy négy napos kiruccanás (egy kísérővel) 3360 euróba, vagyis több mint 1,3 millió forintba kerülne.

A hotelben töltött el néhány napot korábbi bejegyzése szerint Dobó Kata is. A feltöltött videóban a színésznő megmutatta hotel szépségeit, később pedig arról is írt, "egy olyan csoda világba merülhettem el a napokban, ami hihetetlenül kikapcsolt, feltöltött, inspirált arra, hogy a lehető legtudatosabban figyeljek az egészségemre, a helyes táplálkozásra, mozgásra, a lelkemre."

A két hölgy mellett az elmúlt egy hónapban több más influenszer, többek között a Schobert-házaspár is bejelentkezett a luxusszállodából, feltehetően ők is a reklámkampány részeként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű