"Ti vagytok a gengszterek!" - Dopeman most Orbánnak írt dalt

Pityinger László, a mostanában közéletileg is aktív rapper Himnuszos botránya után most újra húzogatja a cica bajszát.

Elnök úr, mondd mi van veled /
Hova tűnt belőled el a tisztelet /
Amivel szolgálni kezdted a nemzetet /
Hát nem erre tetted az életed? /
Mondd, mikor jött el az a pillanat /
Hogy a pénzért cserébe föladtad /
Az elveket, és a lelkedet /
Eladtad, öcsém, az ördögnek

Ezekkel a sorokkal kezdődik Dopeman legfrissebb politikai töltetű felvétele az elhíresült Bazmeg! után, amit megjelenésekor mi is méltattunk - nem trágársága, hanem bátor szókimondása miatt. Az Elnök úr című, csütörtök este feltöltött új szám sem fukarkodik őszinteségben, a célkeresztbe ezúttal a kormányfőt állítva.

Örömmel tapasztaljuk, hogy a mutatóujját mostanában a közügyek artériáján tartó rappert cseppet sem félemlítette meg az ellene indult eljárás , különben nem hallhatnánk olyan kiváló sorokat, mint amilyen a:

Én értem azt, hogy megrészegít /
A pozíció, de úgy látszik /
Hogy nem hat jól rád a bódítószer /
Mióta raj vagy megint, tiszta seggfej /
Az egész brancsod... úgy viselkedik /
Mint az a piás, aki túl sokat iszik /
És átmegy Izom Tiborba /
Aztán meg pislog, hogy miért van szétbaszva

Dopeman persze igyekszik leszögezni függetlenségét azzal, hogy Gyurcsány is egy balfasz volt, mindeközben pedig úgy mutogat símaszkban, hogy ha elnémítanánk a hangot, és megmutatnánk valakinek a videót, az illető akár egy kortesbeszédet tartó, fenyegetőző terroristát is vélhetne felfedezni. Emberünk persze siet közölni, hogy ő nem fenyeget, hiszen

elnök úr, tiéd utál a néped piszkosul, golyó sem kell a tökfejedbe, te magad juttatod hat láb mélyre.

Akinek esetleg ismerős a refrén, annak javasoljuk Dopeman 97-es dalának, a Biztos úr nak a meghallgatását, amiben akkor az álságos rendőri cselekmények ellen szólalt fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Dopeman a Himnusz-ügyről: most már kezdek berágni

A rapper még a legutóbbi Nem tetszik a rendszer-tüntetésen rögzítette a klippet, ami miatt vizsgálódni kezdett az ügyészség. Most a Nyugatnak nyilatkozott.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű