Egy másik Epcosos dolgozó szerint semmi baj sincs a klímával

Nem érti, hogy miért mondja azt a kollégája, hogy meg kell sülni a csarnokban.

Tegnap írtuk meg egy olvasónk panaszait Az Epcos-csarnokban túl meleg van - írja olvasónk, a cég azt mondja, megfelelő hőmérsékleten tartják a levegőt - Frissítve! 2017. August 02. 08:02 , aki szerint az Epcos szombathelyi csarnokában akkora a hőség, hogy nem lehet megmaradni. Szerinte a csarnokban 32-35 fok van, a gépek mellett pedig olyan nagy a forróság, hogy szédülnek az emberek.

Az Epcos azt nyilatkozta, hogy arra törekednek, hogy a legmagasabb szinten tartsák a munkabiztonsági és munkaegészségügyi előírásokat. Azt is leírták, hogy az üzemben már az átadáskor is üzemeltek a klímák, most sincs másképp. Ezt támasztja alá egy másik olvasónk levele is.

EPCOS

Olvasónk azt írja, hogy nem érti, hogy a munkatársainak miért nem jók a körülmények. Azt mondja, hogy vannak légkondik a csarnokban, és működnek is. Sőt, olyannyira jól mennek, hogy a fölötte lévő klímát rendszeresen le kell kapcsolnia, mert már fázik tőle. Mint mondja, már erre is hoztak intézkedést, légterelőket szereltek fel, hogy ne közvetlenül a dolgozókra szálljon a hideg levegő.

Azt elismeri, hogy a gépek közelében melegebb lehet, de szerinte közel sem akkora forróság, hogy ott valaki hőgutát kapjon. Azt még hozzátette, hogy a dolgozók szódát is kapnak, amiből annyit ihatnak, amennyit csak akarnak. Emellett még egy munkacsoportot is létrehoztak a környezet és munkavédelem fejlesztésére, amibe bármely dolgozó beléphetett, amikor megalapították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem