Egy másik Epcosos dolgozó szerint semmi baj sincs a klímával

Nem érti, hogy miért mondja azt a kollégája, hogy meg kell sülni a csarnokban.

Tegnap írtuk meg egy olvasónk panaszait Az Epcos-csarnokban túl meleg van - írja olvasónk, a cég azt mondja, megfelelő hőmérsékleten tartják a levegőt - Frissítve! 2017. August 02. 08:02 , aki szerint az Epcos szombathelyi csarnokában akkora a hőség, hogy nem lehet megmaradni. Szerinte a csarnokban 32-35 fok van, a gépek mellett pedig olyan nagy a forróság, hogy szédülnek az emberek.

Az Epcos azt nyilatkozta, hogy arra törekednek, hogy a legmagasabb szinten tartsák a munkabiztonsági és munkaegészségügyi előírásokat. Azt is leírták, hogy az üzemben már az átadáskor is üzemeltek a klímák, most sincs másképp. Ezt támasztja alá egy másik olvasónk levele is.

EPCOS

Olvasónk azt írja, hogy nem érti, hogy a munkatársainak miért nem jók a körülmények. Azt mondja, hogy vannak légkondik a csarnokban, és működnek is. Sőt, olyannyira jól mennek, hogy a fölötte lévő klímát rendszeresen le kell kapcsolnia, mert már fázik tőle. Mint mondja, már erre is hoztak intézkedést, légterelőket szereltek fel, hogy ne közvetlenül a dolgozókra szálljon a hideg levegő.

Azt elismeri, hogy a gépek közelében melegebb lehet, de szerinte közel sem akkora forróság, hogy ott valaki hőgutát kapjon. Azt még hozzátette, hogy a dolgozók szódát is kapnak, amiből annyit ihatnak, amennyit csak akarnak. Emellett még egy munkacsoportot is létrehoztak a környezet és munkavédelem fejlesztésére, amibe bármely dolgozó beléphetett, amikor megalapították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem