Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy Szombathelyen élő kínai vállalkozó 190 véroxigénszint-mérőt adott a városnak

Wang Jianwen hálás, hogy befogadtuk.

Wang Jianwen úr a Borostyánkő Áruházban működő Ázsia Kincse Áruház tulajdonosa. Felajánlásából 190 pulzoximétert (véroxigénszint- és pulzusmérő egyben) vásárolnak majd a szombathelyi lakosok részére – közölték a szombathely.hu-n.

Wang Jianwen úr hétfőn találkozott Nemény András polgármesterrel. A találkozón elmondta, hogy valamilyen módon viszonozni szeretné, hogy az itt élők befogadták. Úgy gondolja, rengeteget kapott ettől az országtól és Szombathelytől is.

Wang Jianwen úrnak köszönhetően 190 pulzoximéter juthat el a szombathelyiekhez.
Bonyhádi Zoltán - szombathely.hu

Ajándéka – az önkormányzat által korábban vásárolt Véroxigénszint-mérőket vásárolt Szombathely a koronavírus-fertőzötteknek 2020. December 15. 18:08 150 darab pulzoximéterrel – együtt a Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezetéhez kerül. Innen igényelhetik majd a háziorvosok is, így az eszköz eljut a szombathelyi betegekhez.

Nemény András egy hónappal ezelőtt szerezte be a 150 darab véroxigénszint-mérőt, melyek összesen több mint 2 millió forintba kerültek, ezeket pedig, akárcsak a korábban érkezett gyorsteszteket, Koronavírus-gyorstesztek jöttek a szombathelyi szociális dolgozóknak 2020. December 10. 14:39 polgármesteri keretéből finanszírozta.

Bonyhádi Zoltán - szombathely.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra