Egy újabb 28 éves férfi halt meg koronavírusban

De egy 32 éves nő is szerepel az áldozatok között.

Az elmúlt 24 órában ismét megdőlt a koronavírus hazai halálozási rekordja Újabb rekordok: 90 koronavírusos beteg hunyt el 2020. November 04. 09:22 , hiszen 90 beteg halt meg. Az adatokat böngészve pedig kiderült, hogy az áldozatok között ismét található egy 28 éves férfi, aki cukorbetegségben szenvedett. Két napja ugyanis egy másik 28 éves férfi is meghalt koronavírusban: a közismert roma folklór zenész, emberi jogi aktivista és VIII. kerületi önkormányzati képviselő, Balogh Lajos „Paci”.

Az áldozatok közt szerepel egy 32 éves nő is, nála agyi infarktust és epilepsziát tüntettek fel alapbetegségként - hívta fel a figyelmet a 444.hu , mely idézte Szlávik Jánosnak, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosának szavait, aki szerint "ahogy nő a fertőzöttek száma, úgy fordul majd elő egyre többször, hogy fiatalember betegszik meg koronavírus-fertőzéssel, és nem tudjuk milyen genetikai okok miatt, de nála a betegség súlyosabb formában zajlik le, akár halálos is lehet" .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19