Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elcsíptük Mark Zuckerberget, miközben barnasörözött Budapesten

Budapesti tudósítónk a metrón kapta a fülest, meg sem állt az Ankertig.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A közösségimédia-pápa magyarországi látogatásától remeg a fél internet, fővárosi tudósítónk éjszaka el is veszítette kicsit a fejét, és trollkodott egy mélyről jövőt egy januárban felbukkant fotóval . Azt azonban még ő sem gondolta, hogy mindezt fél nappal később jóvá teheti, hiszen egy súgás nyomán az egyik kedvelt szabdtéri szórakozóhelyen, az Ankertben kötött ki kedden, valamennyivel fél hat után.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Zuckerberg testőrei az egyébként éppen szokatlanul üres hely előterében foglaltak helyet, ő maga feleségével beült egy fedett részre, ahol önfeledten csiviteltek, és egy félig teli barnasörös poharat hagytak maguk után (vagyis rohamosan távoztak innen is - a 444.hu felvételén szintén nem úgy tűnnek, mint akik nagyon lassú tempóban akarják befogadni a Duna nyújtotta látványt, alighanem már megtapasztalták, milyen az, amikor gyanús alakok lihegnek a nyakukon). Kollégánknál pont nem volt teleobjetív, de a képre kattintva az megnövekedik - sőt, mutatunk utána egy belenagyítottat is.

Unger András
Unger András

Ez pedig a Budapesten ejtőző dollármilliárdos félbehagyott söre:

Unger András

Feltűnő egyébként - ahogy azt éjjeli cikkünkben is jeleztük -, hogy Zuckerberg véletlenül sem a cigányhegedűs-turistás helyekre talál be a Váci utca tágabb aurájában, hanem kifejezetten azokba, ahol a trendekre fogékony budapesti fiatalok is rendre megfordulnak. Vagy kapja a drótot, vagy egyszerűen csak tudatosan összeszedegette magának, hogy mik a 2013-ban aktuális forráspontok (ami igazából nem meglepő egy bármilyen 29 éves fiataltól). Ha ez így van, már most merünk tippelni egy A38-as látogatást is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés