Elég furcsa indokokkal zárt be egy ismert vidéki pizzéria

Gyaníthatóan nem volt minden rendben a munkahelyi légkörrel.

„Belefáradtunk a munkavállalók folyamatos hazudozásaiba. Az el nem végzett munka miatti bosszankodásba. A lopásokba. A tudás nélküli, ugyanakkor nagy önérzettel bíró, úgynevezett szakácsok és modortalan felszolgálók, kiszállítók felelősségtudat nélküli "munkavégzésébe".”

Ezekkel indokolja a sárospataki Pizza del Fiore, hogy becsukta kapuit és „nem süt több Zemplénit, Magyarost, és semmilyet”.

Pedig népszerű helyről van szó, a bejegyzésben azt írják, tavaly közel 20 ezer pizzát sütöttek, és a hozzászólók többsége is dicséri a helyet és sajnálják a döntést.

Hogy pontosan mi is történt a pizzériában, azt nem lehet tudni, az biztos, hogy a vendéglátásban tapasztalható munkaerőhiány és nyomott munkabérek következtében nagyon sok helyen kiéleződtek a munkahelyi feszültségek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság