Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elesett a Szombathely és Söpte közötti útszakasz

Az irányító lámpák beállításán még lenne finomítani való.

Akár 50-60 perces várakozással is számolhat az, aki Söpte és Szombathely között szeretne "közlekedni" - írta lapunknak kedden reggel olvasónk, és a levelet fotókkal is illusztrálta.

"A tökéletesen beállított útirányító lámpák 8 percig piros üzemmódban várakoztatnak, majd egy 15-20 másodperces zöld következik" - írja némi iróniával.

olvasó

Szerinte a torlódás azért is indokolatlan, mert az építés alatt álló útszakaszon másfél perc alatt keresztül lehet haladni, így közel 5-6 percig semmilyen forgalom nincs rajta.

olvasó

Olvasónk szerint a várakozók eleinte türelemmel viselkedtek, aztán többen is a piros jelzés ellenére megkezdték áthaladásukat, hogy beérjenek időben munkahelyükre.

olvasó

Várjuk más olvasóink tapasztalatát is

olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra