Tormát a forralt borba!

Gasztroreformot vagy éppen gasztropuccsot hajtott végre Éles István és Bakács Tibor, amikor a Nyugat Rádió reggeli műsora az Élesztő arra kérte őket, hogy készítsenek forralt bort? Döntsék el önök!

A Nyugat Rádió reggeli műsora, az Élesztő mindig is próbált nem mindennapi dolgokkal előrukkolni. A múlt héten például 24 órásra nyújtották az általában négyszer hatvan perces reggeli mókát. A kiegészítő programok között pedig volt forralt bor főzőverseny is, ami igazából versenynek indult, ám Bakács Tibor Settenkedő és Éles István humorista inkább összefogott, hogy minél jobb nedűvel lássa el Szombathely népét.

Forraltbor főzés Bakács Tibor, Éles István - Élesztő
A szombathelyiek szivesen fogadták az Éles-Bakács duó által készített forralt bort
Garai Antal Atom

De, hogy hogyan is készül a jó forralt bor, erről a két celeb szakácsot kérdeztük.
Vigyázat, 7 pecsétes titkok derülnek most ki!

Nem támogatott video formátum
Video: Forraltbor-főzés Bakács Tiborral és Éles Istvánnal
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű