Beizzította a három hónapos programdömpinget az Isis Big Band Szombathelyen

Vasárnap este óta igazán érezhetjük Szombathelyt.

Július 4-én, vasárnap kezdetét vette Érezd Szombathelyt! programsorozat, Óriási programkavalkád Szombathelyen: mozizás az Emlékmű-dombon, bormámor a Csótó szigetén, buborékparti és Víztorony-nyitogató 2021. June 28. 19:07 és bár az eredetileg szabadtérre tervezett Átírta az Isis Big Band jubileumi koncertjének forgatókönyvét az időjárás 2021. July 02. 15:09 nyitókoncertet a bizonytalan időjárás miatt inkább az AGORA MSH-ban tartották meg, a kultúrára szomjazók kedvét ez cseppet sem vette el.

Isis Big Band 25. éves jubileumi koncert - Szombathely
Még több képért kattints!
Bonyhádi Zoltán/Szombathely MJV

Ami érthető is, hiszen az Isis Big Band 25 éves jubileumi koncertjéről volt szó, amit korábban kétszer el is kellett halasztani. A zenekar fergeteges koncertet adott, rengeteg új számmal és egy sztárvendéggel készültek: a magyar Tom Jones, vagyis Majsai Gábor állt velük színpadra.

Isis Big Band 25. éves jubileumi koncert - Szombathely
Bonyhádi Zoltán/Szombathely MJV

A koncerten egy elismerő oklevelet is kapott a zenekar az elmúlt 25 éves művészeti tevékenységéért, amit Horváth Soma alpolgármester adott át nekik a város nevében.

Isis Big Band 25. éves jubileumi koncert - Szombathely
Bonyhádi Zoltán/Szombathely MJV

Az Érezd Szombathelyt! programsorozat egészen október 3-ig tart, és hogy mi minden vár ránk? Azt itt lehet megnézni!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra