Elkezdünk szigetelni a szombathelyi Perinten: jön a II. Perint Sziget Akusztik

A Nyugat.hu 2024-ben is megtartja minifesztiválját Szombathelyen. Mutatjuk mire számíthattok!

Tavaly közkívánatra megrendeztük az I. Perint Sziget Fesztivált A Nyugat.hu bemutatja: I. Perint Sziget Fesztivál 2023. March 25. 15:29 , amit aztán idén kicsit továbbgondoltunk. 2024-ben immár három fellépővel rúgjuk be a bulimotort Szombathelyen, természetesen a Szent Gellért utcai Perint-hídnál lévő Perint-szigeten.

Idén több szigetlakót várunk!
Mészáros D. Zsolt

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Pokrócokkal, piknikkosarakkal érkezni ér, de az első 50 fesztiválozó egy pohár kólára és egy pogácsára a vendégünk lesz április 12-én, pénteken, a 16 órától kezdődő minifesztünkön. A szigetelésben a Nemvagyokazapád, a Gonzo Vibe és Will Burn lesz a segítségünkre.

A koncertek után a fesztivál résztvevőit, lapunkat és Szombathelyt is megáldja Fénylő Csillag és összeköt minket a Földanyával.

A II. Perint Sziget Akusztik is ingyenes, de ha tetszik a dolog, akkor felajánlhatod nekünk adód 1%-át, és mi teszünk róla, hogy még több ilyen buli legyen Szombathelyen!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra