Eltakarítatlan hó a szombathelyi nyugdíjasotthonnál

Nem csak az idősebbeknek okoz gondot a csúszós járda.

„A nyugdíjasotthon járdáját nem illene letakarítani, kinek a feladata?! A túloldalon a buszmegállótól sem különb a helyzet. Hogyan lehet feljutni?!”

Ezzel a kísérőszöveggel és kérdésekkel érkeztek szerkesztőségünkbe szombathelyi olvasónk fotói, amelyek tegnap kora este készültek az említett helyszínen.

Olvasói fotó
Olvasói fotó
Olvasói fotó
Olvasói fotó

Bízunk abban, hogy időközben rendeződött a helyzet, vagy ha nem, ezen kis figyelemfelkeltés után majd történik valami.

Egy másik olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy jégpáncél borítja Jégpáncél borítja a Borostyánkő mögötti parkolót Szombathelyen 2023. December 08. 05:58 a Borostyánkő áruház mögötti parkolót is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem