Ilyet látott már? - Extrém parkolás a vasútállomás környékén

Szinte mindenki által ismert tény, hogy a vasútállomás környéke nem a kényelmes, jó parkolási lehetőségekről híres. Vonatkozik ez mind az autós mint a kerékpáros parkolásra. Vasárnap reggelre egy számomra ismeretlen és meglepő formációval találkoztam...

A két kemping kerékpár kettő helyen is biztonságosan összezárva ebben a megdöbbentő pozícióban pihent és várta gazdáit. Gondolhatnánk milyen furcsa leleménnyel oldották meg a kerékpártárolók hiányát. De itt nem ez történt. Az éjszaka leple alatt garázdálkodó trollok poénjáról van szó. Valószínűleg a környék valamelyik (vagy több) presszójában felszívott minőségi italok lódították meg a fantáziájukat. A kerékpárok tulajdonosa egy idős házaspár volt. Az ismeretlenek, akik a műanyagvályúba dugták a járművek orrát, bizonyára roppant viccesnek gondolták a dolgot. Nem volt az. Buta, értelmetlen szemétkedés volt.

Különös parkolás a vasútállomásnál.
Különös parkolás a vasútállomásnál.
Nagy Zoli

Az autós parkolásra is jellemző e környéken a zsúfoltság, és a közelben létrehozott (ingyenes) parkoló sem pang az ürességtől. Sőt épp ellenkezőleg, most már leleményes autótulajdonosok új sort is nyitottak a felfestett helyek között. Ilyenkor mondhatnánk hogy a parkoló maximálisan telített és kihasznált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű