Ilyet látott már? - Extrém parkolás a vasútállomás környékén

Szinte mindenki által ismert tény, hogy a vasútállomás környéke nem a kényelmes, jó parkolási lehetőségekről híres. Vonatkozik ez mind az autós mint a kerékpáros parkolásra. Vasárnap reggelre egy számomra ismeretlen és meglepő formációval találkoztam...

A két kemping kerékpár kettő helyen is biztonságosan összezárva ebben a megdöbbentő pozícióban pihent és várta gazdáit. Gondolhatnánk milyen furcsa leleménnyel oldották meg a kerékpártárolók hiányát. De itt nem ez történt. Az éjszaka leple alatt garázdálkodó trollok poénjáról van szó. Valószínűleg a környék valamelyik (vagy több) presszójában felszívott minőségi italok lódították meg a fantáziájukat. A kerékpárok tulajdonosa egy idős házaspár volt. Az ismeretlenek, akik a műanyagvályúba dugták a járművek orrát, bizonyára roppant viccesnek gondolták a dolgot. Nem volt az. Buta, értelmetlen szemétkedés volt.

Különös parkolás a vasútállomásnál.
Különös parkolás a vasútállomásnál.
Nagy Zoli

Az autós parkolásra is jellemző e környéken a zsúfoltság, és a közelben létrehozott (ingyenes) parkoló sem pang az ürességtől. Sőt épp ellenkezőleg, most már leleményes autótulajdonosok új sort is nyitottak a felfestett helyek között. Ilyenkor mondhatnánk hogy a parkoló maximálisan telített és kihasznált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű