Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Állítólag ezek most a legmenőbb szexpozíciók (18+)

Az új generációnak már a 69-es is csak történelem.

Ahogy azt már a Káma Szútrából is tudjuk, a szexpozíciók száma szinte végtelen, de a gyakorlat azt mutatja, az emberek csak néhány testhelyzetet preferálnak, a többit meghagyják az elméletnek.

A kérdés az, hogy vajon ezek a testhelyzetek hogyan változnak az idővel, azaz vannak-e olyanok, amelyek egy-egy generációra jobban jellemzőek?

A Sun bulvárújság szerint mindenképpen, és össze is gyűjtötte azokat a pozitúrákat, amelyek menőnek számítanak az ezredfordulós fiatalok között.

Öt ilyent talált. Pontosabban négyet.

1. Elfordított 69-es

The Sun

Azt mondják, az új generációt jobban foglalkoztatja a karrierje, az álommunka megszerzése, mint a szex. Így aztán nem is fektet ez utóbbiba akkora energiát. Ennek a szimbóluma az elfordított 69-es, ami kicsit lustább, kicsit kényelmesebb, mint a hagyományos. Talán a végeredmény sem ugyanaz, de hát ez van.

2. Lótusz

The Sun

Egyre hódít a jóga, és ennek a velejárója a lótusz pozíció, amelynek a variánsairól már a Káma Szútra is beszámolt. A férfi keresztbe tett lábakkal leül, a falnak támaszkodik vagy hátul kitámasztja magát a kezével, míg a nő térdelőállásban lassan ráereszkedik. A nők számára egyrészt azért előnyös, mert ők tudják diktálni a tempót, másrészt ezzel a típusú mozgással könnyebb eljutni az orgazmusig.

3. Guggol a nő

The Sun

Igaz, hogy az új generáció nem igazán szereti az erőfeszítéséket, de az is, hogy szereti megvadítani a dolgokat. Köszönhetően a „Metoo” mozgalomnak is, a nők soha nem voltak ennyire tudatosak a testiség terén. Így nem meglepő, hogy a „nő felül” pozitúra már a második helyen végzett egy újabb felmérésben. Ennek a továbbfejlesztett változata, hogy a nő nem ül, hanem guggol a férfi felett. Nemcsak a tempó- és mozdulatdiktálás lesz a nő jutalma, hanem a csodálatos combizmok is.

5. A 68-as

The Sun

Ez is a klasszikus 69-es variánsa, de annak akrobatikus kihívásai nélkül. A pár egyik tagja a hátára fekszik, behajlított lábaival afféle háttámaszt formál. A pár másik tagja kényelmesen elhelyezkedik, úgy, hogy az intim testrészei a lehető legközelebb legyenek a partner szájához. Ez utóbbinak „teljes hozzáférése van” mindenhez, míg a megajándékozottnak nincs más dolga, mint élvezni az ajándékot. Ha felül van a nő, használhatja kezeit, ami kiegészítő – vagy éppen beteljesítő - örömforrás lehet.

5. Egyedül

Pixabay.com

Miközben a korai szex népszerűsége csökken, a statisztikák szerint drámai emelkedést mutat az önkielégítés. 1991 óta a nőknél megháromszorozódott, a férfik körében megduplázódott azok száma, akik saját maguk gondoskodnak az örömükről. A nők közül sokan vibrátort használnak, miközben valamilyen felnőttfilmet néznek.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér