Falus Ferenc: minden tizedik ember a környezetünkben pillanatnyilag fertőzött

„Az emberek utálnak regisztrálni, és szeretnek akkor oltásért menni, amikor akarnak.”

Sokkal korábban kellett volna a járványügyi intézkedéseket meghozni, mert ebben a járványban minden nap késlekedés emberek halálát okozza - ezt Falus Ferenc mondta az ATV Híradójának. A volt országos tiszti főorvos reméli, hogy az oltási akcióhét végére egymillió oltást is beadnak, azt viszont szomorúnak tartja, hogy első oltást még mindig kevesen vesznek fel.

Falus Ferenc hozzátette: az emberek utálnak regisztrálni, és szeretnek akkor oltásért menni, amikor akarnak. Szerinte a kormány már régen csinálhatott volna "oltások éjszakáját", és egyéb olyan programokat, amivel megkönnyítették volna azt, hogy az oltást minél többen felvegyék.

Elmondta azt is, hogy az a program, amikor az idősekhez házhoz mentek az oltást beadni, lényegében nem valósult meg, legalábbis a statisztikán nem látszik, és azt sem lehetett látni, hogy tömegesen jelennek meg az oltóbuszok a kistelepüléseken. A volt tiszti főorvos figyelmeztetett, mindenki vigyázzon magára, mert a hivatalos adatoknál sokkal több fertőzött van pillanatnyilag, minden tizedik ember a környezetünkben fertőzött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19