Fegyverbe! Új arcokkal indul az újabb kormánykampány

Új szezon, új ellenségek, de régi védelmezők. Bízom benne, hogy lesznek utcai plakátok is, mert azok olyan szépen visszaadják az ország alaphangulatát.

Most, hogy mindenki visszajött a nyári szabadságáról, bekötöttük a gyerek tankönyveit és belenyugodtunk, hogy új téligumikat kell vennünk, igazán jólesik azt olvasni, hogy új „tájékoztató” kormánykampány indul.

Nyilván nem olyan mellékes ügyekről szól a tájékoztatás, mint a klímaváltozás, az oktatás helyzete, a szétszakadt ország Langyos sörrel a kezünkben bólintunk rá, hogy éppen kétfelé szakad az ország 2018. August 16. 08:23 , hanem a történelmi jelentőségű Sargentini-jelentésről, amit egy történelmi jelentőségű szavazáson elfogadtak Bizony megszavazták: kétharmadot kapott az EP-ben a Sargentini-jelentés 2018. September 12. 13:52 és aminek nyilván történelmi jelentőségű következményei lesznek.

Így vagy úgy, de Magyarországot megint meg kell védeni.

Fegyverbe és gátakra mindenki!

Ahogy az alábbi csodálatos klipből kiderül, országunk elveszejtésén most már nem csak Soros György munkálkodik. Az öregembernek már két padavanja is van: egyik Sargentini asszony, aki le merte írni azt a sok hazugságot (furcsa közbeszerzések, megszállt közszolgálati média stb.), a másik pedig Guy Verhofstadt, az Európai Parlament (EP) liberális frakcióvezetője, aki kétségkívül elég idegesítő figura, ezért tehát ideális közellenség.

Magyarország Kormánya

A kormány válasza a Sargentini-jelentésre: Magyarországot azért támadják, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország. Ne engedjünk a zsarolásnak!

A reklámklip a szokásos, mondhatni jól bevált klisékkel operál. Ellenségeink valami rejtélyes okból kifolyólag bevándorlóországgá akarják tenni hazánkat, el akarnak hallgattatni minket, de mi nem hagyjuk, megvédjük magunkat és az egész Európát, mert tökösek vagyunk és kerítésünk is van. És legfőképpen van Orbán Viktorunk. Zászlókat is lobogtatunk az utcán, így a budai várat nem veszi be az ellenség, a zsarolók meg hoppon maradnak.

Kérdezhetnénk persze, hogy ki a fenét győz meg egy ilyen végtelenül leegyszerűsített, manipulatív, gyerekes, agymosásos izé, de a tapasztalat azt mutatja, hogyha kellő mennyiség van belőlük, akkor működnek ezek szépen.

Márpedig kellő mennyiség nyilván lesz, propagandára mindig is volt bőven pénz, paripa, fegyver.

Az eddigi hírek alapján „csak” a televízióból, rádióból és az internetről fog dőlni ránk ez a cucc.

Bevallom, én leginkább az óriásplakátokat szeretem, az útszéli Soros-portrék szépen visszaadták az ország hangulatát. Kiegészítve Judith Sargentinivel igazán megdobnák a köztereink esztétikáját, hozzájárulnának ahhoz, hogy országunkat egy kellemes, harmonikus, élhető helynek tartsuk.

Akinek ez sem elég, annak más jó hírünk is van: néhány héten belül érkezik az újabb nemzeti konzultáció. Arról konzultálunk, hogy hogyan lehet családbarát hellyé tenni Magyarországot.

Egy pillanatig sem kétséges, hogy ezek a szomorú országvédős propagandaklipek jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény