Kiszámíthatatlan felhők Szombathely belvárosa felett

Eső talán lesz, felhőszakadás nem.

Jelen pillanatban (délután 5) meglehetősen kitisztult az ég, ám néhány perccel ezelőtt még sötét gyülekeznek a Savaria Karnevál programhelyszínei felett.

Munkatársunk néhány perce ezt a mobilképet küldte a Borok Utcájából, ahol Szabó Tibor zenekarának koncertje felett „megnyílt az ég”.

Telefonos fotó

Mindenesetre a helyszíneken a szokásosnál egy árnyalattal kevesebben vannak, talán az esőtől tartva, mert hiába süt most éppen a nap, meglehetősen bizonytalan az idő.

A meteorológusok azt jósolják, hogy Szombathelyen jó eséllyel esni fog még ma este, de - az Országos Meteorológia Intézet szerint - a tegnapihoz hasonló felhőszakadás elmarad, így – néhány apró módosítástól eltekintve - érdemben nem változnak a programok.

Természetesen figyeljük a híreket és a radarokat, kapcsolatban vagyunk a szervezőkkel.

Ahogy arról korábban részletesen írtuk , a karnevál szervezői készülnek a rosszidős forgatókönyvre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2018