Nemsokára a Thökölyben is véget ér az ókor - lassan mindenütt lehet Savariában autózni

Jártunk délután egy kört, hogy néz ki most, fél nappal a karnevál vége után Szombathely belvárosa.

Bár a pénteki felhőszakadás és a szombati esti eső elég sok tennivalót vetített előre, vasárnap délutánra már oszlott annyit az emberáradat, hogy az árusok és a szervezők nekilássanak a szedelődzködésnek. Így hétfő délutánra már szinte nyoma sincs annak, ami itt a napokban zajlott.

utlezárás ókor vége
utlezárás ókor vége
Kovács Dávid

Néhol még láthatunk egy-két leépítésen áteső standot, de a megmaradt árukat, karneváli eszközöket, látványelemeket már mind elhordták a teherautók. Bár a szemetet már mindenhol összeszedték, az Thököly út lezárása egyelőre még tart. (A lezárt utcákat állítólag folyamatos nyitják meg, augusztus 27-én 17.00 órától.)

Talán a nyár végének köszönhető, hogy a Savaria karnevál befejeztével és még ilyen változékony időjárás mellett is, többen járkálnak a főtér fele, mint egy átlag hétköznapon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2018