A szombati karneváli felvonulásból sem maradtunk ki, itt a bizonyíték: fotók és videó

Az indulás előtti percekben láttuk Jordán Tamást is elvonulni, civilben, karneválszínházból mehetett elfelé...

Másodszor is megmutatta Szombathely, szereti ő annyira karneválját, hogy a szemerkélő esőtől, a délutánra beígért zivatartól sem hátrál meg. Szombat délután fél hét magasságában már mozdulni sem lehet a belvárosban, szokott rend szerint gyülekeztek a népek a kihúzott kordonok mögött.

Savaria Karnevál felvonulás 2018
Kattintson a képre a gelériához!
Tánczos Mihály

Egy pillanatra láttuk elvonulni Jordán Tamást is, civilben, szerintem karneválszínházból ment elfelé, nem állt be karnevált nézni. Úgy látszik, miután elég szerencsétlen módon kifúrták a karneváli bigáról, Jordán Tamás nem lehet már császár a karneválon? 2018. August 23. 10:01 már be sem öltözött Claudiusnak, de még csak felvonulást sem akart nézni. Megértjük.

Savaria Karnevál felvonulás 2018
Kattintson a képre a gelériához!
Tánczos Mihály

Rutinos nézőként több helyszín között vacilláltunk, végül a városháza előtti járdaszakaszon maradt pár centi szabadon, oda bepofátlankodhattunk. Rosszul tettük, ez a helyszín volt az, ahol minden vonuló, tógás római vagy középkori boszorkány, első világháborús egyenruhába bújt katona lecövekelt, összerendezte sorait, aztán várta, hogy a fizetős lelátós nagyközönség elé rendben beérjen. A városháza előtti hangosbemondót viszont már nem lehetett hallani, és a vonulóktól attrakciókat sem lehetett igazán látni. Jövőre okosabbak leszünk, ide biztos nem állunk.

Nekünk amúgy a biciklisek jöttek be a legjobban

Savaria Karnevál felvonulás 2018
Kattintson a képre a gelériához!
Tánczos Mihály

Láttuk persze maskarás vonulókat, állítólag ezret, jó ez, szeretjük: ismerősöknek integetni, szedegetni a gyereknek a járdára felénk dobott cukrokat... Mondták közben a mellettünk állók, mintha kevesebben vonultak volna most szombaton, mint pénteken, A péntek esti karneváli felvonulás fotói 2018. August 25. 16:06 és voltak évek, amikor több jutott ki a látványból, több zászlóforgatót és légiós lehetett látni, de nem tudom. Sokadszorra, ez ilyen - örülünk neki, Szombathelynek ilyenje is van.

A teljes felvonulás 4K-s felbontásban:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2018