Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Aktivistái elleni agresszióról ír a Fidesz - Frissítve

Állításuk szerint egy férfi inzultálta a Fidesz önkénteseit, Oroszvári Péter képviselő pedig dokumentumokat követelt az aktivistáiktól. Oroszvári szerint hazugság az egész.

Újra támadásba lendült a Fidesz önkénteseit zaklató szocialista büntetőbrigád. Oroszvári Péter, MSZP-s képviselő a tegnapi napon (csütörtökön) útját állta két fiatal aktivista lánynak, akik mozgósítási céllal választópolgárokat kerestek fel. Oroszvári követelte, hogy adják át neki azokat a dokumentumokat, amelyeket maguknál hordanak.

A mai napon, 18.30 perc körül (a polgármester-jelölti vita alatt) a Paragvári út és a Váci Mihály utca kereszteződésénél egy férfi inzultálta a Fidesz önkénteseit. A fiatal lányok válla fölé kezével benyúlt az ismeretlen férfi, majd ráncigálni kezdte az egyik önkéntesnél lévő fekete mappát. A férfi hosszas dulakodás után kitépte mindkét lány kezéből a mappát, és elfutott vele a Váci Mihály utca felé.

A mai napon az ügyben az érintettek feljelentést tettek a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Fidesz Szombathelyi Szervezete


Oroszvári Péter közleménye

Tisztelt Szerkesztőség!

Az oldalukon megjelent, személyemmel kapcsolatos Fidesz sajtóközleményre szeretnék reagálni. A korrupciós botrányban vergődő Fidesz Szombathelyi Szervezeténél Szakály és Marton, utolsó elkeseredésükben már nem tudtak milyen hülyeséget kitalálni.

Természetesen közleményükből egy szó sem igaz, mivel a sötétített ablakos BMW-ben "trollkodó" Fidesz aktivistákon kívül senkivel nem találkoztam, nemhogy leszólítottam volna. A Fidesz az egész kampány során ehhez hasonló, negatív tartalmú, hazug kampányt folytatott, amitől én is és szervezetünk is elhatárolódik.

Tisztelettel,
Oroszvári Péter

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2010

Tovább az oldalra