Fizetős lesz a Citromail

Február végén gyökeresen átalakul az egykor a Centrál Médiacsoport tulajdonában álló, most norvég kezekben lévő Citromail e-mail szolgáltatás.

A Citromail felhasználóit a levelezőrendszer mögött álló norvég Fjordmail International tájékoztatta a napokban arról, hogy nemsokára fizetéssé válik a szolgáltatás. A Citromail mögött tavaly nyárig a Centrál Médiacsoport Zrt. állt, de eladták azt a norvég cégnek.

Most gyakorlatilag két lehetőség áll a megmaradt felhasználók előtt: vagy kifizetik a havi 1999 forintos előfizetési díjat (negyedéves és féléves előfizetéseket fognak bevezetni) vagy végleg elhagyják a citromailes rendszert, és keresnek maguknak egy másik levelezőplatformot – számolt be róla a hwsw.hu .

A változásokkal együtt jár majd az is, hogy február végétől teljesen el fognak tűnni a reklámok a Citromail felületéről, ami egyébként mobilkompatibilissé válik (ezzel együtt eltűnik a dedikált mobilalkalmazás), sőt és 10GB-nyi tárhelyet is kapnak a felhasználók.

Az előfizetéses rendszert minden felhasználónak április 12-ig van lehetősége aktiválni. A Fjordmail International tájékoztatása arról nem szól, hogy mi történik azzal, aki ezt elmulasztja, de egészen bizonyosan nem fogja majd elérni saját profilját és ezáltal a beérkező leveleit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech