Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fotók: a kínai óvszergyár gyomrában

Nem mondjuk, hogy nem láttunk már ennél biztatóbb képeket gyárakból - mindenesetre érdekes látni, hogyan jön világra az, aminek hála nem jön világra valami más.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Take Me - azaz nagyjából "Ragadj meg!" - a neve ennek az óvszermárkának, ami romantikus ajándékként van előadva , 12 darabot tartalmat egy szett, mindegyik darabot pedig kreatív dizájnnal ajánlják különféle helyekre, a strandra, az irodába, a medencébe, a konyhába, a hátsó ülésre. Hű, de izgi! Ennél is izgalmasabb azonban a fotósorozat, amit most a Buzzfeed közzétett - ebben azt mutatja meg ugyanis a Reuters fotósa, David Gray, hogy hogyan is készülnek ezek a tutibiztonságos és nagyon menő gumik.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Leírásokat nem találtunk, ezért saját gondolatokat passzintunk az egyes képekhez - ha pedig Önöknek is akadnak ilyenek, írják meg kommentben! Kezdjük mindjárt ezzel az első bizalomgerjesztő felvétellel:

Reuters / David Gray

Végtelenül steril környezet, monotónia, megrebbenő neonok - kérdés, hogy a munkakörnyezet szívtelensége rányomja-e bélyegét a végtermékre?

Reuters / David Gray

Sorjáznak a hímzoknik egymás után. Nagy gonddal készülnek, hogy aztán egy fél óra alatt leamortizálják majd őket, és a kukában végezzék.

Reuters / David Gray

Most éppen nem szeretnénk belelátni, hogy mi zajlik ebben a fejben.

Reuters / David Gray

Ilyesmi vitrineket utoljára a kémiaszertárban láttam. Akkor is rémisztőek voltak. Igaz, azokon nem voltak ilyen helyes piros és zöld nyomógombok.

Reuters / David Gray

Vajon a fémrudak egyfajta általános férfiméretet hivatottak reprezentálni?

Reuters / David Gray

Mi ezen a fotón egy gigantikus géptehenet véltünk felfedezni. Vajon mi mindent fedeznek fel azok, akik ebben az ingerszegénységben dolgoznak?

Reuters / David Gray

A műszakvezető kinéz az öltözőfülke ablakán. "Jól nézünk mi ki" - mondhatja. Talán.

Reuters / David Gray

Ez alighanem a híres folyadékterheléses lyukkísérlet. Rettentő sok múlhat ennek a munkatársnak az odafigyelésén - a népszaporulat, mondjuk.

Reuters / David Gray

Vajon a próbarudakkal elhasználódásukkor mihez kezdenek?

Reuters / David Gray

A kotonokat kimossák, ugye? Úgy tűnik, igen. Bár ha nem tudnánk, miről van szó, előbb hinnénk ezt egy Z-kategóriás horrorfilm egyik jelenetének.

Reuters / David Gray

Hát ez volt a mai jelentés Zhaoyuanból, Kínából, 2012-ben. Reméljük, azért senkinek nem vettük el a kedvét egy kiadós... akármicsodától.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés