Fűt-fát ígér Szombathely legújabb jelöltje, Márkus József

De az elsőt mindenképp. Lehet, hogy megtaláltunk a 2024-es önkormányzati választás legérdekesebb jelöltjét? Egy gyors szavazáson egy fontos kérdésben már a cikkünk végén is szavazhat!

Szombathely belvárosában, a lovaskocsik és biciklisek elől elzárt Petőfi Sándor, a Király és a Szelestey László utcák találkozásánál egy érdekes választási plakátba botlottunk. „Az egészség nem lehet bűn” hirdeti magáról Márkus József, aki nem mellesleg a Legalizálj Egyesület színeiben, bűvös kis leveles logóval mérettetné meg magát az önkormányzati választásokon.

Márkus József - az igazi füvesember
NR

Pár perc elég volt azonban, hogy rájöjjünk, az egyik legjobb marketingfogást láthatjuk. A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI.törvény foglalkozik a plakátok kérdéskörével, de nem nevesíti azt, hogy ilyen plakátot csak tényleges indulók helyezhetnek ki. Van pár apróság, aminek formailag meg kell felelni, de ennyi.

Szóval, az alternatív füvesember talált egy kiskaput, és be is rúgta azt. Az akció célja pedig az, hogy a Fűdejó kezdeményezést promózzák, ami az orvosi kannabisz legalizációját sürgeti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény