Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megígérték, ki is javították a veszélyes villanyoszlopot Gersekaráton

A múlt héten jelentettük be, már készen is van.

"Kollégáim a tegnapi napon elvégezték a szükséges javítást a Gersekarátról pénteken érkezett bejelentés nyomán" - írta mai levelében az E.ON sajtóreferense.

A múlt héten kaptunk levelet Veszélyes villanyoszlopot és elosztószekrényt talált olvasónk Gersekaráton 2020. January 11. 10:52 olvasónktól, aki azt írta, hogy Gersekaráton van egy veszélyes elosztószekrény az egyik villanyoszlopon, attól tartanak, hogy kigyullad vagy más módon okoz balesetet.

Olvasónk múlt heti fotója
Olvasó

A levelet a fotóval együtt elküldtük az E.ON-nak, ahol - mint később kiderült -, a fotó alapján be is azonosították a helyszínt. Megállapították, hogy a közvilágítási kapcsolódoboz le- és felfutó vezetékének védőcsöve mozdult el.

A szolgáltató megígérte, hogy ezen a héten kimennek a helyszínre és kijavítják a hibát.

Mai levelük alapján ez meg is történt, örülünk, hogy ilyen gyorsan reagáltak és ilyen gyorsan elhárították a problémát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra