"Lépted nyomán" - Zöld klippel jelentkezett a Greenin', egy fiatal szentgotthárdi együttes

Lepusztult, lakatlan panelházak, zöld gondolat és egyszerű, letisztult zene.

Lepusztult, lakatlan panelházak, kitört ablakok, szemét, magasra nőtt gyom között sétál a klipben a a Greenin' együttes két tagja.

Nem véletlen, hogy fekete-fehér, depressziós a kép, hiszen arról énekelnek, hogy hiába a sok látszattevékenység, sokkal több kellene ahhoz, hogy úrrá legyünk a környezetünk pusztulásán. Az együttes neve is sokat mondó, hiszen a szótő (green) jelent zöldet, frisset és tapasztalatlant is.

A szentgotthárdi együttesnek két tagja van, (Kozár Kevin és Mákos Gergely, a Lépted nyomán című dal megalkotásában Ferenczy Gergő segítette őket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra