Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Győrfi Pál is megkapta a koronavírus elleni oltást

Meg is hatódott.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megkapta az első koronavírus elleni oltást hétfőn délelőtt az Üllői úti Klinika egészségügyi oltópontján. A nagy pillanatról pedig videó is készült, amit Facebook-oldalánis megosztott. A posztban pedig elárulta, hogy megkönnyebbült és egy kicsit meg is hatódott.

„Bevallom, kicsit meghatódtam, több okból is. Egyrészt azért, mert felemelő érzés volt látni, hogy a különböző korú, beosztású egészségügyi dolgozók, orvosok, nővérek, az Országos Mentőszolgálat bajtársai és a többi segítő szakember milyen lelkesen és fegyelmezett rendben veszi fel a védőoltást. Ez fontos, hiszen nekünk példát is kell mutatnunk és bátorítani azokat, akik kételkednek, vagy még félelmeik vannak. Másrészt azért, mert akikkel beszélgettem, mindenki ugyanazt érezte amit én: egyfajta megkönnyebbülést” – írta a videóhoz.

Majd azzal folytatta, hogy már sok-sok hónapja vártunk a vakcinára, amivel magunkat, a családunkat és a betegeket is meg tudjuk védeni a koronavírustól, amiről még mindig keveset tudunk. Végül pedig azzal zárta, hogy érdemes volt kitartani a védőoltás megérkeztéig és javasolja is mindenkinek, hogy oltassa be magát. Ráadásul a szúrás sem fájt!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra