Gyorséttermi szeméttel borítottak be egy BMW-t Szombathelyen

Talán tréfának szánták ismeretlenek egy Szombathelyen parkoló BMW felcicomázását, amikor a Burger Kingből származó ételek csomagolóanyagaival és szalvétákkal rakták tele a személyautót. A tükrökre papírzacskók kerültek, a motorháztetőt pedig szívószálakkal dekorálták.

Nem ismerjük az előzményeket, de nem lepődnénk meg azon, ha a személyautó vezetője nem verdesné a térdét a hahotázástól, amikor meglátja a kocsiját. Érdemes szót ejteni arról is, hogy az autó környékén is sok szemetet hagytak a vicces kedvű ismeretlenek, mindezt a forgalmas Paragvári út mellett.

Gyorséttermi szeméttel borítottak be egy BMW-t Szombathelyen
Gyorséttermi szeméttel borítottak be egy BMW-t Szombathelyen
Tánczos Mihály

Fotóink egy zápor után készültek, azaz nem eredeti "pompájában" mutatják a nagy művet. A kreátorokat emlékeztetnénk egy több évvel ezelőtti esetre, amikor az oladi városrészen tekert körbe WC papírral egy Volkswagent egy unatkozó huszonéves, de hirtelen fellépő fülcsengés és egyensúlyvesztés emlékeztette rá, hogy az autó tulajdonosa kartávolságon belülre került.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra