Ha azt akarja, hogy fotósunk énekeljen is önnek, szavazzon!

A közönség is dönthet, kik lépjenek fel a 2024-es Sitkei Rockfesztiválon.

Mint írtuk A közönség is dönthet, kik lépjenek fel a 2024-es Sitkei Rockfesztiválon February 29. 10:33 , a közönséget is bevonják a műsor-összeállításba a 36. Sitkei Rockfesztivál szervezői. Szavazást indított a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítésére.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A közönség kezében van a döntés, ki lépjen fel a kora délutáni órákban a 36. Sitkei Rockfesztiválon, amelyet idén augusztus 30-31-én tartanak meg Sitkén, a Kálvária-dombon.

A főbb fellépők nevei már korábban kiderültek, az alábbi együttesek zenélnek 2024-ben Sitkén:

Dying Wish, Depresszió, Kárpátia, Atilla Fiai Társulat Varga Miklóssal, Falcon Project, Ismerős Arcok, Lord, Road, Omen.

A program még két zenekarral biztosan kiegészül, hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt.

Minden szentnek maga felé hajlik a keze, a miénk is. Fotósunk, Mészáros D. Zsolt is játszik az egyik formációban, akik így mutatkoznak be:

Evilution
Nyugat.hu

„A szentgotthárdi születésű EVILUTION felbomlását követően 20 év elteltével, hosszú szünet után 2016. őszén Szombathely városában újjáalakult.

A banda részben megmaradt egykori tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntötték el, hogy műfajukat, stílusukat megőrizve lábaikat ismét a rock rögös útjára vetik, ennek reményében nevüket, hitüket megőrizve engedték szabadjára a megújult formációt.

Ambiciózus, kísérletező kedvű a zenekar, amely előadásmódjában is a belső időutazás megzenésítését tűzte ki célul. Műsoruk palettáját részben Deep Purple, Rainbow, Ac/Dc, Scorpions, Alice Cooper, Ronnie James Dio, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Iron Maiden és a Judas Priest, ismertebb, illetve kevésbé ismertebb dalai alkotják.

A zenekar az igazán klasszikusnak számító rock nótákat dolgozza fel a hetvenes évektől a kilencvenes évekig. Ezek az örökzöld dallamok végigkísérték életüket, s elérkezettnek látták az időt, hogy az évtizedek elteltével ismét megszólaljanak olyan régi szerzemények, amelyek annak idején megalapoztak minden mai rockzenei manifesztációt.”

Tehát, ha azt akarja, hogy fotósunk énekeljen is önnek, szavazzon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra