Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ha vége a műszaknak, jöhet a kultúra

Mi történik akkor, ha "céghez viszik a kultúrát?" Az, amit ma Szombathelyen láttunk a TDK kapujában.

Szombathely kulturális intézménye, az Agora Savaria már három hete járja a lakótelepeket műsorával, ma pedig úgy döntöttek, a TDK üzeméből hazaigyekvő dolgozók is részesülhetnek a kultúrából.

Délután fél 2-től már szólt a Halott Pénz, a délelőttös műszak pedig szép lassan kiáradt az üzem kapuin.

Hallhatták, amint indulásként Nemény András polgármester köszöntötte a dolgozókat és elmondta, hogy a szombathelyieknek kiosztott maszkokhoz ez a cég biztosította az alapanyagot. Ezután az Energy Dance Team táncosai következtek, majd Tóth Dániel szombathelyi énekes andalított el minket Máté Péter dalaival.

Tóth Dániel
Kiss Tamás

A közel 100-150 távozó dolgozóból úgy egy maroknyian álltak meg kulturálódni. Valószínűleg a dolgozók egyik felét nyolc óra fárasztó munka után érte a meglepetés, a másik fele pedig épp a maga nyolc órájára igyekezett. Azért voltak, akik a műszak utáni cigarettájukat egy fa árnyékába húzódva, a táncosok és Tóth Dani társaságában szívták el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra