Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Ha nem a kormány, akkor a vírus fogja leállítani a gyárakat”

Olvasónk szerint csak a profit és a darabszám számít.

Hétfőn reggel jelent meg „Súlyos a járványhelyzet a gyárakban, csak nem szeretünk beszélni róla” Súlyos a járványhelyzet a gyárakban, csak nem szeretünk beszélni róla March 29. 07:16 című írásunk, amely a termelőüzemek átfertőzöttségét járja körül.

A cikkhez már számos kommentár érkezett, amelyek leginkább elméleti oldalról közelítik meg a problémát.

Az alábbi olvasói üzenet azonban egy gyakorlati kockázatra is felhívja a figyelmet.


Tisztelt szerkesztőség! Én is gyárban dolgozom, és a maszk használata is kötelező. De sajna van egy nagy bökkenő : hogyha nagy szünet van, akkor sokan mennek enni, és itt abban a 20 percben már nincs semmilyen védettség a vírus ellen, és nincs meg az emberek közti 1,5 méteres távolság a soron! Jó lenne, ha a kormány tenne valamit! Esetleg egy kötelező teszt a gyárak portáján, vagy ha nem a kormány, akkor tényleg a vírus fogja leállítani az üzemeket gyárakat !

Vagyis röviden és tömören: a munkásemberek nem számítanak, csak a profit és a darabszám.

(Név a szerkesztőségben)


Az átfertőzöttséggel kapcsolatos kérdéseinket elküldtünk több Vas megyei nagyvállalatnak is. Amint érkeznek válaszok, azokat megosztjuk olvasóinkkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra