Habzik vagy nem habzik a Répce Csepregnél?

És ha habzik, az baj-e? Mindenki mást lát bele.

„Kb. 2-3 éve rendszeresen előfordul, hogy a folyót valaki a Csepreg feletti szakaszon szennyezi. Sűrű, ám nem túl nagy hab úszik lefelé a vízen, napokon, heteken át. Korábban ilyen nem volt tapasztalható a Répcén. Ahol összegyűlik, ott magas, ronda, barnás, nagy kiterjedésű hab látszik” - írta levelében olvasónk, és három fotót is mellékelt a szöveghez.

Ez készült e hét keddjén
Olvasói fotó

Az elsőt e hét keddjén, a többit ez év márciusában készítette.

2022 tavaszán is volt hab
Olvasói fotó

Olvasóink azt mondja, kereste már korábban a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóságot, fotót is küldött, de azt a választ kapta, hogy a víz rendben van.

Ezért fordult most hozzánk.

Mi is felvettük a kapcsolatot az ügyben az igazgatósággal, ahol kérdéseinkre az a válasz érkezett, hogy

"A Szombathelyi Szakaszmérnökség mederőre az imént kereste fel a jelzett helyszínt. Vízminőségi problémát, mely beavatkozást igényelne, nem tapasztalt. "

Kérdés, hogy mitől van a hab
Olvasói fotó

„Akkor ez csak engem zavar. Sajnálatos!” – írta a válaszra küldött válaszában olvasónk, aki kitart amellett, hogy vastagon áll a hab a folyó több pontján, és 2-3 évvel korábban ilyen nem volt.

Mi nagy hirtelen nem tudunk a kérdésben igazságot tenni.

Kíváncsiak vagyunk az ott élők véleményére, tapasztalataira (netán fotóira), és ha úgy alakul, megnézzük a helyszínt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem