Hamarosan öt okoszebrája is lesz Szombathelynek

A pénz már megvan, kezdődhetnek a munkálatok is.

Megérkezett Szombathely MJV Önkormányzatának számlájára az a 10.246.604 forint, amit az Aptiv Services Hungary Zrt. vissza nem térítendő támogatásként biztosított okoszebrák telepítésére városunk számára – közölte Facebook-oldalán a szombathelyi önkormányzat.

Mint írják, így hamarosan elkezdődhetnek munkálatok a Váci Mihály utcai zöldségesnél, a Kodály Zoltán utcában, a Simon István utca kereszteződésében, illetve a Sörház utca-Hollán Ernő utca találkozásánál, a középiskola előtt.

Okoszebra a 11-es huszár úton.
Mészáros D. Zsolt

Így pedig összesen öt okoszebrája lesz Szombathelynek, hiszen a 11-es huszár úton már egy éve felvillannak a zebracsíkok két oldalán lévő ledprizmák, amikor odalépnek a gyalogosok az átkelőhöz.

Az okoszebra kiépítése bruttó 3,1 millió forintba került, de ennek csak a felét kellett kifizetnie az önkormányzatnak. A fennmaradó 1,554 millió forintot ugyanis pályázaton szerezték meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Három új okoszebra is lesz Szombathelyen

A Váci Mihály utcai átkelőhelynél tartott sajtótájékoztatót a város vezetése.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech