Hatezer embert várnak a hétvégi sitkei rockfesztiválra

Itt a részletes program.

Az Ossián, Rudán Joe, Rúzsa Magdi, a Lord, a Pokolgép, a Moby Dick, az I'm Dorothy, a Koral Tribute Band és a Kárpátia együttes is fellép augusztus 26-án és 27-én a Sitkei Rockfesztiválon - közölte az MTI érdeklőésére Morgós István, Sitke község polgármestere.

Elmondta, hogy az idén is legalább hatezer érdeklődőt várnak a Hercseg-hegy oldalába, a sitkei kápolna szomszédságába, amelynek megmentéséért az első koncertet Balázs Fecónak, a Korál egykori frontemberének kezdeményezésére megszervezték.

Sitke, 2019
Mészáros D. Zsolt

Morgós István szólt arról is, hogy - ahogy arról lapunk is beszámolt Jövő héten avatják Sitkén Balázs Fecó emlékművét August 19. 19:04 - pénteken este fél hatkor a kápolnánál felavatják a 2020 novemberében elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zenész emléktábláját és domborművét, amely Gaál Tamás sárvári származású szobrászművész alkotása.

Természetesen a koncert bevételét idén is a kápolna karbantartására és jótékony célokra fordítják majd - fűzte hozzá a polgármester.

A fesztivál részéletes programja

2022. augusztus 26. péntek

Balázs Fecó emlékére készült dombormű avatása


18.00 Korál Tribute Band
19.30 Kárpátia
21.00 Rúzsa Magdi
23.00 Rudán Joe Band

2022. augusztus 27. szombat


14.00 Hamuzákis
15.00 Spitfire
16.00 Falcon Project
17.00 I’m Dorothy
18.30 Moby Dick
20.00 Ossian
21.30 Lord
23.00 Pokolgép

Belépő: napijegy 6000 forint , 2 napos jegy 10 000 forint, 14 év alatt ingyenes

Jegyek válthatók készpénzben a rendezvény napján a helyszínen

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jövő héten avatják Sitkén Balázs Fecó emlékművét

A Vas megyei településen jó szívvel emlékeznek a zenészre.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra