Helyre lehet tenni a kisstílű fideszkommunizmust

Pöffeszkedő kormányunk üzenete minden magyar számára: te lehetsz a következő, faszikám. De ettől ezt még nem kell, és nem is lehet ennyiben hagyni.
Nyugat.hu

Szóval a potrohos egyik buta katonája azonnali hatállyal lapátra tette az Országos Meteorológiai Szolgálat két vezetőjét, mert a szervezet, aminek az a dolga, hogy időjárást jósoljon, időjárást jósolt. Nem betonbiztosra, mert azt nem lehet, ez nem egy egzakt tudomány. Ahogy a klasszikus tévés humorműsor címe is árulkodik: szeszélyes évszakok. Augusztus huszadikán reggel 75-80 százalékra tették annak esélyét, hogy este beüt a ménkű, tehát általános iskolai logikával is kiszámolható, hogy 20-25 százalék esélye még mindig maradt annak, hogy megússzuk szárazon, ahogyan az végül történt is. De hát Szent István pörög a sírjában, hogy végül elmaradt az agyatlan pénzszórással felérő durrogtatás, fejeknek kellett hullaniuk!

Pitiáner reakció ez az egyre több bolsevik-technikát hadrendbe állító ötödik Orbán-kormánytól, de azt azért érdemes tudni, hogy az OMSZ jó ideje szálka lehetett a tikkelő bonsai cézár szemében. A Facebook-oldalukkal ugyanis igazi renegátként már régóta szállogatnak bele kommentek formájában a Fidesz (elnézést: a nép adóforintjai) által kitömött propagandasajtóba, ami még időjárás-jelentéseket sem képes értelmezni. Itt például az államilag ellopott, aztán megnyomorított Index.hu-ba:

Nyugat.hu

Rémlik hasonló odamondás a TV2 és a hirado.hu rájuk hivatkozó, de rosszul fogalmazó posztjai alatt is. Szóval a szolgálat munkatársai tököt eresztettek, és nem féltek Dávidként belengetni a parittyát a puruttya Góliát irányába - ami az elmaradt tűzijáték után persze nyomban kollektíve ment neki a meteorológusoknak. A “súlyosan tévedett az OMSZ” fordulatot használta az Origótól kezdve a Magyar Nemzeten át a Tényekig majdnem az összes bértollnok, nyilván megterítve a másnapi kirúgásnak. Ami ma, 2022-ben nagyjából azzal ér fel, hogy eljött az emberért hajnalban a fekete Volga.

Úgy tűnik, pont az ilyen odaszúrásokkal lehet kellemes hajszálrepedéseket bevinni ennek az undorító önkényuralomnak. Az RTL Klub híradójánál is tudhatják ezt, a szerkesztők tegnap az alábbi kreatív illusztrációval reagáltak arra, hogy a Mészáros Lőrinc cégbirodalmán belül növekedésnek indult, majd Jászai Gellért kezébe került, államilag több százmilliárd forinttal támogatott, tehát erős narancsárnyalatokban úszó 4iG nevű informatikai cég a kormánnyal közösen vásárolja fel a Vodafone-t:

Nyugat.hu

Erről van szó: hiába a fideszkommunizmus általános üzenete, miszerint te meg te lehetsz a következő célpont, akkor is, ha nem teszel semmi különöset, csak elvégzed a munkád, ami viszont éppen nem tetszik nekünk. A hatalmaskodásaik ellenére nagyon is fájnak nekik a tűvel beléjük injektált igazságszérumok - hiába, szar érzés lehet, ha valaki tudja magáról, hogy szar ember. És a mai napon a gyávasággal eddig sem vádolható OMSZ-tól kaptak pluszban egy nyílt levelet is arról, hogyan tolták rájuk a politikai nyomásgyakorlást. Tizenöt osztályvezető által aláírva.

Úgyhogy szedjük össze nyugodtan a bátorságunkat, töltögessük csak azokat a tényekkel szembesítő ampullákat, és eregessük meg feléjük, amikor eljön az ideje. Mindenki a maga módján és eszközeivel. Jót fog tenni a lelkünknek, rosszat fog tenni nekik. Sok kis hajszálrepedés sokra megy.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény