Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Herényi Kulturális és Sportegyesület: Elzárkóznak a tárgyalások elől az érintettek

Újabb sajtóközleményt kaptunk a Herényiek Háza ügyében.

Lapunk az utóbbi napokban többször is foglalkozott a Herényiek Háza körül kialakult vitával Áll a bál a Herényiek Háza körül, de mennyire hallatszik el a zene? 2020. July 06. 07:38 .

Legutóbb egy olvasói levelet „Szándékom, hogy időben és összefüggéseiben mutassam be a konfliktus tényleges okát” 2020. July 09. 11:29 kaptunk a témában.

Most megérkezett a Herényi Kulturális és Sportegyesület ezzel kapcsolatos sajtóközleménye is, amelyet szintén változtatás nélkül közlünk.

Lapunk egyben ezzel lezártnak tekinti a témát.


Sajtóközlemény

A Herényi Kulturális és Sportegyesület visszautasítja az elmúlt napokban, a Nyugat.hu-n megjelent, olvasói levelekben megfogalmazott rosszindulatú csúsztatásokat, személyeskedő hangvételű állításokat.

Egyesületünk a továbbiakban is ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, hogy a felmerült észrevételeket személyesen, tárgyalás útján, a szükséges hivatalok és hatóságok bevonásával, és nem a sajtó valamint a közösségi média felületein, a valóságot elferdítő üzengetésekkel szükséges megbeszélni. Fontos megjegyezni, hogy már több alkalommal kezdeményeztünk tárgyalásokat a vitás esetek megbeszélésre, azonban ettől folyamatosan elzárkóztak a levelek megfogalmazói.

Visszautasítjuk a munkatársainkat, közösségi rendezvényeinket és kulturális feladatellátásunkat, szolgáltatásainkat nyíltan támadó, személyeskedő és valótlan támadásokat, és felhívjuk a levelek szerzőit, hogy kizárólag normális hangvételű tárgyalás során, a békés egymás mellett élés és Herény, valamint Szombathely közösségeinek érdekeit is figyelembe véve szülessen megállapodás.


Szombathely, 2020. 07. 09.
Herényi Kulturális és Sportegyesület

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra