Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Herényi Kulturális és Sportegyesület: Elzárkóznak a tárgyalások elől az érintettek

Újabb sajtóközleményt kaptunk a Herényiek Háza ügyében.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapunk az utóbbi napokban többször is foglalkozott a Herényiek Háza körül kialakult vitával Áll a bál a Herényiek Háza körül, de mennyire hallatszik el a zene? July 06. 07:38 .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Legutóbb egy olvasói levelet „Szándékom, hogy időben és összefüggéseiben mutassam be a konfliktus tényleges okát” July 09. 11:29 kaptunk a témában.

Most megérkezett a Herényi Kulturális és Sportegyesület ezzel kapcsolatos sajtóközleménye is, amelyet szintén változtatás nélkül közlünk.

Lapunk egyben ezzel lezártnak tekinti a témát.


Sajtóközlemény

A Herényi Kulturális és Sportegyesület visszautasítja az elmúlt napokban, a Nyugat.hu-n megjelent, olvasói levelekben megfogalmazott rosszindulatú csúsztatásokat, személyeskedő hangvételű állításokat.

Egyesületünk a továbbiakban is ragaszkodik ahhoz az álláspontjához, hogy a felmerült észrevételeket személyesen, tárgyalás útján, a szükséges hivatalok és hatóságok bevonásával, és nem a sajtó valamint a közösségi média felületein, a valóságot elferdítő üzengetésekkel szükséges megbeszélni. Fontos megjegyezni, hogy már több alkalommal kezdeményeztünk tárgyalásokat a vitás esetek megbeszélésre, azonban ettől folyamatosan elzárkóztak a levelek megfogalmazói.

Visszautasítjuk a munkatársainkat, közösségi rendezvényeinket és kulturális feladatellátásunkat, szolgáltatásainkat nyíltan támadó, személyeskedő és valótlan támadásokat, és felhívjuk a levelek szerzőit, hogy kizárólag normális hangvételű tárgyalás során, a békés egymás mellett élés és Herény, valamint Szombathely közösségeinek érdekeit is figyelembe véve szülessen megállapodás.


Szombathely, 2020. 07. 09.
Herényi Kulturális és Sportegyesület
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés