Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Biciklis túra Kőszegen: gyönyörködj velünk a tájban

Rossz idős videós barangolás a közeli hegységben.

Mi is megírtuk, hogy ezen a hétvégén lezárják az egész hegységet egyrészt vadászat Figyelem! Péntektől vadászat miatt lezárják az egész Kőszegi-hegységet January 13. 12:33 , másrészt a rossz idő Most hétvégén ne akarjon a Kőszegi-hegységben kirándulni January 15. 10:12 miatt. Kőszeg szerelmeseinek tehát másik területet kell választaniuk a túrázásokra.

Kacsó Loránd jóvoltából ezekben a nehéz időkben is élvezhetjük a táj szépségét. Videójában a biciklisek bejárják a Korona őrző bunkert, a Hétforrást, az Óház-kilátót, a Hörmann forrást, a Stájer házakat, a Szent Vid-kápolnát, és az Abér tavakat.

"Sűrű ködfátyollal borított reggelen keltünk mi is utunkra a Kőszegi-hegységben Stenivel, Ildikóval, Ottóval, Líviával és Imolával. Ugyan zord időjárás uralta a reggelt de lelkünket melegítette a baráti társaság, a jókedv, a bennünket körülvevő természet és nemutolsó sorban az egymást követő meredek emelkedők" - írja Loránd a videó alatt.

Aztán ha az időjárás - és a vadászok - engedik, mi is követhetjük a példájukat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek

Tovább az oldalra