A Gyöngyös felső szakaszán is megjelentek a hódok

Nyomaik tisztán láthatóak.

Pénteken írtuk Hódok garázdálkodnak az Abért-tó körül 2018. December 07. 14:21 , hogy az Abért-tó környékén megjelentek a hódok, és kárt tesznek a növényekben, elrágják a fákat, pusztítják a környezetet.

Megkerestük a vízügyi igazgatóságot, ahol azt a választ kaptuk, hogy dróthálókkal védik meg a fákat, ezeket még karácsony előtt ki akarják rakni.

Olvasónk közben jelezte, hogy a Gyöngyös felső szakaszán, Kőszegnél is megjelentek a hódok, tisztán látszanak a nyomaik.

Czifra Nándor
Czifra Nándor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem