Hogyan látja egy szerencsés lakó a karneváli felvonulást?

A péntek esti jelmezes felvonulás egy kicsit más szemszögből készített galériája.

Önök közül is bizonyára sokan vannak, akik kicsit irigyelik Savaria Karnevál leglátványosabb eseményeinek, a felvonulások útvonala mentén élőket.

Karneváli felvonulás egy lakó szemszögéből
Kattintson a képre a galériához!
Trajbár Balázs

Ők azok, akiknek nem kell kimozdulniuk otthonról, csak papucsban és melegítőben, sörrel és ropival a kezükben kimennek az erkélyre, és kényelmesen megnézik azt, amiért mások utaznak, könyökölnek, várnak és ágaskodnak.

Karneváli felvonulás egy lakó szemszögéből
Kattintson a képre a galériához!
Trajbár Balázs
Az

alábbi galéria a szombathelyi Thököly utca egyik erkélyéről örökítette meg a péntek esti felvonulást.

Ha a felvonulás videójára kíváncsi, ide kattintson Most megnézheti a teljes szombathelyi felvonulást - videón 2018. August 24. 22:44 !

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2018