Hurrá: Szombathelyen csökken a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Stagnáló tendencia látszik 13 mintavételi helyen, emelkedő tendencia egyedül Kecskemét esetében mérhető.

A vizsgált városok közül csökkenő tendencia figyelhető meg a 3. heti adatok szerint Békéscsabán, Budapesten az Észak-pesti és a Központi Szennyvíztisztító Telep mintáiban, a budapesti agglomerációs települések közös mintájában, Debrecenben, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szombathelyen.

Stagnáló tendencia látszik 13 mintavételi helyen, emelkedő tendencia egyedül Kecskemét esetében mérhető. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja 21 vizsgált helyszínen az emelkedett, míg Pécsett a magas tartományba sorolható - olvasható a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján, amit az infostart.hu szemlézett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19