Hurrá: Szombathelyen csökken a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Stagnáló tendencia látszik 13 mintavételi helyen, emelkedő tendencia egyedül Kecskemét esetében mérhető.

A vizsgált városok közül csökkenő tendencia figyelhető meg a 3. heti adatok szerint Békéscsabán, Budapesten az Észak-pesti és a Központi Szennyvíztisztító Telep mintáiban, a budapesti agglomerációs települések közös mintájában, Debrecenben, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szombathelyen.

Stagnáló tendencia látszik 13 mintavételi helyen, emelkedő tendencia egyedül Kecskemét esetében mérhető. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja 21 vizsgált helyszínen az emelkedett, míg Pécsett a magas tartományba sorolható - olvasható a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján, amit az infostart.hu szemlézett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19