Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Huszonnégy méter mély völgyet ível át a Vasszentmihálynál megépült új híd

Ezen csodálkozik most az internet népe, pedig Magyarország egyik leghosszabb völgyhídja lesz. A teljes projekt egy 28,85 kilométeres útszakaszról szól Körmend és Rábafüzes között, aminek egy részét már át is adták.

A Mészáros és Mészáros Kft. és a Szíjj László tulajdonában lévő Duna Aszfalt Zrt. épít kétszer egy sávos völgyhidat Körmend és Vasszentmihály között, írja a magyarepitok.hu .

A teljes projekt egy 28,85 kilométeres útszakaszról szól Körmend és Rábafüzes között, aminek egy részét már át is adták Átadták az M80-as új gyorsforgalmi Vasszentmihály és Rábafüzes közti szakaszát June 03. 14:15 , de a Körmend és Vasszentmihály közötti 19 kilométeres szakaszt várhatóan csak 2021 októberében adják majd át használatra.

M8-as út alapkőletétele Körmenden
BZ

A vasszentmihályi szakaszban helyet kapó híd lesz Magyarország egyik leghosszabb völgyhídja a maga 585 méterével. A híd 24 méter magas és 11 pillér tartja, a közbenső nyílások támaszköze pedig 60 méter. A hídról megjelenő képek után az internet népe annak fölöslegességéről értekezik, de ezt mindenki döntse el maga.

Az M80-as gyorsforgalmi út fejlesztése 2018 tavaszán kezdődött meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában. A projekt keretében 2X1 sávos autóutat alakítanak ki Körmend és az osztrák határnál fekvő Rábafüzes között.

Lapunk múlt augusztusban nézte meg közelről az épülő völgyhidat Vasszentmihálynál már megcsodálható Magyarország egyik leghosszabb völgyhídja 2020. August 12. 19:16 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Vasszentmihálynál már megcsodálható Magyarország egyik leghosszabb völgyhídja

Mint minden jelentősebb építmény, ez is megosztja az embereket. Helyszíni szemle.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech

Tovább az oldalra