Így emlékeztek tegnap délután Bajomi Nagy Györgyre a szombathelyi színház előtt

Rengeteg gyertyával és nagyon sok szeretettel.
Gyertyagyújtással emlékezett Gyertyagyújtással emlékezik Bajomi Nagy Györgyre a Weöres Sándor Színház 2023. November 29. 16:03 a szombathelyi Weöres Sándor Színház szerdán délután Bajomi Nagy Györgyre.
Gyertyagyújtás Bajomi Nagy Györgyért
Facebook

Mint arról mi is beszámoltunk, Elhunyt Bajomi Nagy György, a szombathelyi színház egykori közönségkedvence 2023. November 29. 06:10 az Örkény Színház kedden este tudatta, hogy elhunyt társulatuk tagja, Bajomi Nagy György. A színész régóta kötődött a vasi megyeszékhelyhez, először a Sóska, sülkrumpli című előadásban láthatták a szombathelyiek. Részt vett a Kamara Savaria munkájában is a Hazug című előadásban. 2009-ben igazolt a Weöres Sándor Színházhoz és lett a teátrum emblematikus művésze hosszú évekre, 2020-ig. Igazi közönségkedvenc volt. Színészi játékát a szakma és a nézők is többször díjazták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra