Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zivataros hetünk volt, ráadásul odakint még esett is néha

Átnéztük, mi történt az elmúlt hét napban a környéken, ahol élünk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyen folytatta gyűjtőkörútját Hadházv Ákos a „Nemzeti manipuláció” ellen, erről számol be a hangulatról is egyszerre tudósító „Csináljanak vele amit akarnak – tett le pár darab konzultációs ívet egy nő az ellenzéki gyűjtőasztalra” című írásunk. Sok járókelő áll meg az asztal mellett, van, aki megkérdezi, mikor és hol adhatja le az íveket később, mert most nincs nála. Van, aki vállat vonva tovább megy, egy korosabb férfi azt mondja, ő nem ebbe a társaságba tartozik, és elsétál.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Hadházy Ákos valódi konzultáció
Mészáros D. Zsolt
Eközben zajlott a mi kis életünk: Leváltották Csepreg alpolgármesterét, aki közben fegyelmit indított a polgármester ellen – Mert, jegyezte meg a kolléga: Csepregen ritkán van botrány, de ha van, akkor nagy. Szerda délután aztán hirtelen rendkívüli ülést tartott a képviselő-testület, ahol visszavonták Dénes József alpolgármester megbízatását. Dénest tavaly ősszel választották meg alpolgármesternek, akkor még Horváth Zoltán, frissen megválasztott polgármester és a testület támogatásával.

Csepregi városháza
Forrás: csepreg.hu

Nem maradhat ki a krónikából a herényi buli sem: Herényi Kulturális és Sportegyesület: Elzárkóznak a tárgyalások elől az érintettek – írtuk, hogy aztán Onedin családdá váljon a sztori, aminek most sincs egészen vége, s ha így folytatódik, nem is lesz. Mert a Herényi Kulturális és Sportegyesület visszautasítja az elmúlt napokban, a Nyugat.hu-n megjelent, olvasói levelekben megfogalmazott rosszindulatú csúsztatásokat, személyeskedő hangvételű állításokat.

Herényiek Háza
wikimapia.org

A járvány és a bús magyar sors vegyül „Jóvátételt szeretne az autós, akinek kocsiját a busz lökte az árokba Balogunyomban” című írásunkban, feloldozó katarzis nélkül, mert elintézni mindent mi sem tudunk. Hősünk a járvány miatt elveszítette a munkáját, a baleset másnapján ment volna vissza Keszthelyre, ahol új munkahelyén kezdett volna. Egy autójuk van, ami jó darabig nem lesz használható, így egy nap alatt tönkrement minden, pedig már kezdtek kilábalni a járvány utáni helyzetből.

Parkoló autót került ki a busz Balogunyomban, közben pedig árokba lökött egy másik kocsit
TM

Másoknak más kellemetlenségei vannak: Valószínűleg bosszúból tették ki a netre egy magyar tanár szexvideóját – most áll a bál - A rendőrség nyomoz, a tankerület felfüggesztette a pedagógust a munkájában, több szülő pedig – a felvétel megtekintése után – úgy döntött, nem engedi a gyerekét többé a tanár közelébe, akinek így 15 év munkája vált semmivé.

Mobiltelefon, mobil, telefon, telefonálás
Pixabay.com

Oldva mindeme feszültségeket magunk is kimentünk a zöldbe: Ön is gondolkodott már zöldségtermesztésen? - Ismét átalakulóban a Szombathely környéki kiskerthasználat - írtuk azzal, hogy a koronavírus utóhatásairól érdeklődtünk, de valami másba futottunk bele. És történt sok más is, lapozza át a Nyugatot még egyszer.

Kiskertek
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés