Ilyen nincs, és mégis van: Ismét fejjel lefelé rakták ki a padlós óriásplakátot Szombathely határában

Különleges erők dolgoznak a herényi körforgalomnál.

„Megint fordítva rakták ki a Dr. Padló óriásplakátot a herényi körforgalomban, de mivel vezettem, nem tudtam lefotózni” – írta tegnap délután üzenetében egyik olvasónk.

Hittük, is meg nem is, de amikor ma reggel arrafelé kanyarodott a fotósunk, ez a látvány fogadta.

Mészáros D. Zsolt

Önmagában is furcsa, mert lehetetlennek tűnik, hogy a plakátragasztó nem veszi észre a nem is annyira apró bibit, az előzmények tükrében pedig főleg feladja a leckét.

Merthogy ugyanez már megtörtént egyszer.

Pont egy hónappal ezelőtt, egy olvasói fotó alapján írtuk meg Úgy tűnik, nehéz hete volt ennek a plakátnak Szombathelyen 2021. September 10. 15:07 , hogy „nehéz hete volt ennek a plakátnak Szombathelyen” .

Egy hónappal ezelőtt ezt a fotót kaptunk
György&György

Akkor találgattuk, hogy mi lehet az oka a jelenségnek, és arra tippeltünk, hogy

 • Sötét volt.
 • Próbáltak egy kis pluszt belevinni.
 • Utolsó munkanap.
 • Jóvanazúgy!
 • Egyéb.
 • A plakátot másnapra megfordították Helyreállították a fejreállított plakátot Herényben 2021. September 14. 09:35 , és bevalljuk, azóta el is felejtettük az egészet.

  Annál inkább nem tudunk mit kezdeni a mostani látvánnyal.

  Mintha zavar lenne a Mátrixban.

  Vagy mintha különleges erők dolgoznának Szombathely határában.

  Mészáros D. Zsolt

  Ráadásul minél többet nézzük a plakátot, a felfelé (?), lefelé (?) mutató hüvelykujjat, mérlegeljük a lehetséges magyarázatokat, annál jobban széttárjuk kezünket.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Jelentem