Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Indiai mutáció: 208 embert teszteltek le Miklóshalmán

Egy miklóshalmi család tagjai fertőződtek meg, akik Indiában idén még nem jártak, az elmúlt hétvégét viszont Szlovákiában töltötték.

Amint arról mi is beszámoltunk, nemrég a koronavírus indiai mutációjának gyanúja merült fel egy családnál Miklóshalmán (Nickelsdorf). Mostanra bebizonyosodott, tényleg erről a variánsról van szó. Gerhard Zapfl polgármester elmondta, a család idén nem járt Indiában, így a közvetlen fertőzés kizárható. - írja az enyugat.hu.

Ugyanakkor a múlt hétvégét, egész pontosan szombat délutántól hétfőig Szlovákiában töltötték. Miklóshalma lakosságával azóta nem találkoztak, ezért valószínűleg másnak nem adhatták tovább a vírust, de a biztonság kedvéért azért a településen a vasárnapi nap folyamán összesen 208 embert teszteltek le, természetesen teljesen ingyenesen.

( ORF Burgenland )

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Covid 19

Tovább az oldalra