Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ön meddig menne el, hogy ingyen rágcsálnivalóhoz jusson?

Van, aki még térdre is ereszkedne - ez derül ki az ausztrál nasigyártó cég kísérletéből, amit videóra is vettek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Fantastic Delites nevű cég a hagyományos reklámokon túllépve fogta magát, legyártott egy chipsautomatát, és kirakta egy köztérre. Igen ám, de ez az automata nem pénzt kért az áruért cserébe, hanem azt, hogy a nyájas fogyasztó tegyen neki egy szívességet. Eleinte azzal a teljesen ártatlan kérdéssel rukkolt elő, hogy a delikvens nyomja meg a gépen látható nagy, piros gombot annyiszor, amekkora számot lát a kijelzőn. Ez 100-nál, 200-nál még viccesnek tűnt, de aztán a szám felszökött 5000-re - és még úgy is akadt egy lelkes jelentkező, aki hajlandó volt ennyiszer megpüfölni a gombot (számoljunk csak: ha másodpercenként három nyomással kalkulálunk, akkor ez a művelet 28 percig kellett, hogy tartson).

A kihívás azonban ennyivel nem ért véget: az automata egy idő után szintet lépett, és az alábbiakat kérte a térítésmentes rágcsáért:

Térdelj le a földre. Emeld fel karjaidat a fejed fölé. És most hajolj le a mindenható előtt

- szólt az utasítás, a kijelzőn pedig megjelent egy ragyogó burgonyaszirom. Tippeljék meg: merte vagy nem merte az éhes fogyasztó? Aztán nézzék meg a választ a videóban:

És Önök hogyan állnak ezzel a kérdéssel? Mit tennének meg, meddig mennének el, hogy aztán tíz perc alatt elpusztítsák a ropogtatnivalót? Szavazzanak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Ön levetkőzne pucérra, hogy ingyen pakolhasson a bevásárlókosarába?

Csak azért kérdezzük, mert egy szupermarket a német-dán határ mellett ilyen akciót ütött nyélbe nemrég.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra