Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Iskolaőrök, freestyle-osok a Fő téren, meg a járvány

Itt a heti összegzésünk, ami olyan, mint az élet: kicsit savanyú, de a miénk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Járványról szóló újabb fecsegéssel nem terhelnénk a nyájas olvasót, hiszen azzal naponta unásig találkozhat. Voltaképp erről szól az életünk, és erről is fog még sokáig. Nem rajtunk múlik. Ha lehetne, szívesen számolnánk be rendszeresen faháncs szoknyás mulatt lánykákról, de ez momentán nem aktuális.

Érjék be azzal most, hogy elkészítettük az iskolaőrökről szóló Egyenruhák, bilincsek, erőszak - Iskolaőrök a kormánymesékben és a valóság October 21. 07:34 nagyszerű dolgozatunkat a héten, mert szeptember 1-jétől több mint 400 magyar iskolában megjelentek a gumibotos emberek. “Egy problémával ismét kevesebb” - szól a politikai üzenet. De mi van mögötte? - tettük fel a kérdést, és válaszokat is adtunk.

iskolaőr
police.hu

Volt emellett örömhírünk Elkészült az M76-os déli szakasza, megvan az M9-es Körmend és Zalaegerszeg közti nyomvonala October 21. 20:03 is, mert elkészült az M76-os déli szakasza, megvan az M9-es Körmend és Zalaegerszeg közti nyomvonala. Ebben az írásban további tervekről is beszámoltunk. Tehát, szép lesz a jövő, ha egyszer eljön majd.

Épül az M76-os
Forrás: nif.hu

Amikor erről beszéltünk, azidő tájt botlottunk Freestyle-osokba Gyanútlanul sétálgattunk a szombathelyi Fő téren, aztán egyszercsak freestyle foci! October 22. 14:04 a szombathelyi Fő téren, ami azt mutatja meg nekünk, hogy járvány ide vagy oda, az élet él és élni akar. Szerda délután Szombathelyen kifejezetten tavaszias volt az idő, mármint ahhoz képest, hogy október 21-e volt. Hétágra sütött a nap, a szellő is félénken mert hűvös lenni, a merészebbek pedig – talán utoljára ebben az évben – pólóra vetkőzve sétáltak az utcán.

Freestyle foci a Fő téren
Kiss Tamás

S ha már bohó fiatalság, bemutattuk ifjaink ivási, hogy ne mondjuk vedelési szokásait Hányásig húzóra, aztán mehetünk csapatni – mit és hogyan isznak manapság a fiatalok October 22. 07:39 is. Nem mintául, hogy utánozni kellene őket, hanem fejcsóválós tanulságul, hogy ezek a fiatalok, nahát. És ilyen felhorgadások. Mert igaz ugyan, ma már nincs olyan etalon, mint az Éva vermut, de divatok és szokások azért még mindig vannak.

vodkaszóda
Szabó Viktória

S ha már a jelen - vagy a jövő -, akkor a múlt is, hiszen utcatárlat nyílt Emlékszik még 1990 eufóriájára, a '91-es pápalátogatásra, Wagner Andrásra? October 22. 16:04 a szombathelyi városháza előtt, büszkélkedve a harminc éves önkormányzatiságra. Feltettük a kérdést, hogy emlékszik még 1990 eufóriájára, a '91-es pápalátogatásra, Wagner Andrásra? Reméljük.

30 év 30 kép kiállításmegnyitó
Horváth G. Martin

Ezen a héten történt az is, hogy a Falco elutazott a nagy és messzi Oroszországba BL meccset játszani és dolgavégezetlenül A Falco orosz túrája és a Covid nevű gonosztevő October 23. 12:59 repült haza. „Nincs idő búsulni a tegnapi, elmaradt mérkőzésen, halad tovább a szezon, újabb és újabb feladatok várnak a fiúkra, akik bár csalódottak, de egészségesek.” - foglalta össze a történéseket Gasper Okorn vezetőedző, mi pedig az egész kálváriával tettük azt.

Falco - Okorn
falcokc.com

Időközben kiderült, hogy elkelt a Nagyszálló Megvették a szombathelyi Nagyszállót! October 22. 19:31 ,jobban mondva kifizették az árát. Bő fél évet csúszott a fizetéssel, de a szálló most már egy békéscsabai magánszemély cégbirodalmának a tulajdona. A rendőrség július 6-án értesítette a polgármestert, hogy az ügyben elrendelték a nyomozást, de azt október 13-án megszüntették. Ugyanis a vevő közben az eladótól kérte a fizetési határidő meghosszabbítását, majd a határidőn belül kifizette a vételárat.

Savaria Hotel
Józing Antal

És ekkor péntek lett hirtelen, ami már ünnep volt, viszont még most is tart kicsit. Holnap viszont új hét virrad, állunk elébe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés