Ismét emelkedőben a szennyvizek koronavírus koncentrációja

Igaz, Szombathelyen stagnál az érték.

A korábbi stagnálást követően országos átlagban ismét emelkedést mutat a szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja - jelezte szerdán a Nemzeti Népegészségügyi Központ. A vizsgált városok közül emelkedés tapasztalható Budapesten, Egerben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Székesfehérváron és Veszprémben.

Szombathelyen ugyanakkor stagnál az érték, ahogy a többi mintavételi hely esetében stagnáló a tendencia. Csökkenés viszont egyetlen városban sem látható.

A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja 13 mintavételi hely esetében az emelkedett, míg 9 helyen a mérsékelt kategóriába esik.

NNK
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19