Itt vannak a legjobb mémek az Elkxrtuk című filmről

Az utóbbi napokban volt min trollkodni az internetezőknek.

Az utóbbi napokban elárasztották a médiát az Elkxrtuk című filmről készült hírek és vélemények.

Ha valaki még nem hallott volna róla, ami kizárt dolog: az Elkxrtuk egy politikai krimi, amely 2006 őszén játszódik Budapesten, azokban a napokban, amikor az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után elszabadult a pokol. A film rengeteg ténnyel és rengetek fikcióval van tele, amelyeket lehetetlen szétválasztani.

Az alkotók pedig pont erre a bizonytalanságra játszanak rá, kiszínezik a szürke foltokat és tartalommal töltik meg. Az, hogy ez kinek mennyire hiteles, attól függ, milyen szemüveggel szemléli a látottakat. Ami viszont biztos, hogy sokat nem tudunk biztosan ezekről a napokról.

Ettől függetlenül a filmnek nagy visszhangja lett a közösségi médiában, nemcsak sikerült leküzdeni az IMDB-nél a legrosszabb filmek közé, de rengeteg mém is született belőle.

Most összeszedtünk néhányat az utóbbiak közül.

Az utolsó képünk kakukktojás, merthogy nem mém, hanem dokumentum. De mégis ebbe a sorba tartozik: Toroczkai László a globális háttérhatalomaktól vett kólát, miközben a vetítésre vár. A Mi Hazánk elnökének egyébként nem tetszett a film.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra