Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Itt vannak a legjobb mémek az Elkxrtuk című filmről

Az utóbbi napokban volt min trollkodni az internetezőknek.

Az utóbbi napokban elárasztották a médiát az Elkxrtuk című filmről készült hírek és vélemények.

Ha valaki még nem hallott volna róla, ami kizárt dolog: az Elkxrtuk egy politikai krimi, amely 2006 őszén játszódik Budapesten, azokban a napokban, amikor az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után elszabadult a pokol. A film rengeteg ténnyel és rengetek fikcióval van tele, amelyeket lehetetlen szétválasztani.

Az alkotók pedig pont erre a bizonytalanságra játszanak rá, kiszínezik a szürke foltokat és tartalommal töltik meg. Az, hogy ez kinek mennyire hiteles, attól függ, milyen szemüveggel szemléli a látottakat. Ami viszont biztos, hogy sokat nem tudunk biztosan ezekről a napokról.

Ettől függetlenül a filmnek nagy visszhangja lett a közösségi médiában, nemcsak sikerült leküzdeni az IMDB-nél a legrosszabb filmek közé, de rengeteg mém is született belőle.

Most összeszedtünk néhányat az utóbbiak közül.

Az utolsó képünk kakukktojás, merthogy nem mém, hanem dokumentum. De mégis ebbe a sorba tartozik: Toroczkai László a globális háttérhatalomaktól vett kólát, miközben a vetítésre vár. A Mi Hazánk elnökének egyébként nem tetszett a film.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra